Ensam - igen.

Har lite egentid igen, och det verkar fungera bra för Sally och Rickard på egen hand inne i sovrummet. Jag intar soffan inatt och hoppas på god sömn. Synd att jag inte kan sova med öronproppar, det hade nog hjälpt mig att sova bättre men men..

Idag sa Sally "tittut" för första gången, och sen sa hon det igen, och igen! Hon är bara för söt vår älskade Sally! Imorgon ska vi antagligen (om Sally är frisk nog) till Hörsel- och dörverksamheten med Sally, vi fick en remiss dit för att de ville testa Sally, och efter det blir det besök på BVC. På eftermiddagen vankas det kalas för Rickards bror som också fyller 30 år!


Egentid.

Sitter här vid datorn och har lite egentid, det är skönt men jag är trött! Har kommit fram till att jag inte sovit en hel natt sen i november förra året när Sally kom hem. Inte undra på att hjärnan konstans är på högvarv. Drömmer konstiga drömmar gör jag också, rörigt på nätterna när man väl sover.. Inatt så har Rickard nattat henne och ska även försöka ha henne själv hela natten, hon måste ju lära sig att vara med honom också. För sen kommer jag jobba nätter osv och då är det ju skönt om det fungerar. Dock ser jag redan nu en förändring hos henne, hon godtar honom mer och mer och det känns så skönt. För hur mycket jag än älskar Sally så kan det ibland blir "för mycket" och hon känns som ett klistermärke på mig. På så vis är det jätteskönt för mig att jobba, för jag får liksom en "nystart" när jag träffar henne igen sen och orkar på något sätt med mera.

Annars går det konstant framåt för Sally, hon lär sig mer och mer saker och det är skönt att allt fungerar. Eller tja, det är ett område som inte fungerar så där jättebra och det är maten - men vi får väl ha tålamod och hoppas på att det vänder. Vi har i alla fall kommit fram till att försöka sluta med nattmålet och se om hon kanske kan äta bättre på dagarna istället. Nästa steg är att fasa in henne så hon bara sover en gång på dagen men det kommer nog blir svårare, på flera sätt. Dels är hon så kinkig på förmiddagen om hon inte får sova runt 10 plus att vi också tycker det är skönt när hon sover för då kan vi också vila. Blir liksom en ond cirkel det där, får bara hoppas det snart ordnar upp sig.