So far so good!

Ja livet det rullar på och jobbar gör jag. Känns himla skönt att ha kommit så här långt samt att det faktiskt gott så bra! Promenerar numera varje dag och det är inte det roligaste nu när det är nästan -10grader! Men dottern är varm där hon sitter inbäddad i overall, åkpåse och fleecefilt därpå. Jag hade tyvärr alldeles för lite kläder idag kände jag, får bättra mig imorgon.

På fredag ska jag till distriksköterskan, ett av mina sår vill inte läka plus att det varar sig lite så det är lika bra att hon får kika på såret och säga vad hon tycker. Har även fått en doktor att skriva remiss för att jag ska få ilägg till skorna för min onda hälsporre som jag har på höger fot. Tog visst skruv då jag sa att jag nyligen opererat mig och inte kunde motionera på grund av smärtan i hälen! Gäller att veta vad man ska säga för att få vissa saker igenom!

Ska inom några veckor skaffa träningskort igen, ser verkligen fram emot det. Ska bli så kul att studsa runt på Friskis&Svettis igen - älskar det! Plus att vi får "bidrag" från jobbet till träningskortet, och det är ju aldrig fel!

-16,4kg visade vågen i tisdag, härligt!


Minus!

Yeeey igen, vågen visade -2,2kg så nu har jag nästan gått ner 13kg! 12,8kg för att vara exakt, men vem är så petig? För övrigt är det rena sjukstugan här hemma, själv är jag hes, snuvig och allmänt sänkt men det är bara att köra på! Maten funkar sådär vissa dagar och bättre andra dagar. Nu har det varit jobigt eftersom Sally varit sjuk och vi sover på konstiga tider men hoppas detta snart ska reda ut sig också!

På fredag fyller Rickard år, men kalaset blir på lördag. Ska då göra ett recept som jag fått tag i här på en "frozen cheesecake". Det blir första "söta" som jag äter efter operationen, ska bli intressant och se hur det går. Har dumpat på mannagrynsgröt hittills - tyvärr. Det är ju min favoritgröt! Nåväl, får kämpa på med annat. En vecka kvar med purékost, sen ska det tydligen fungera med vanlig mat och det ser jag fram emot. Känns bisarrt att det är redan 2 veckor sen jag gjorde operationen!