Äntligen kommer sommaren!

Det verkar som om sommaren är på väg. Nästa vecka kan det bli över 25grader! Äntligen, ska blir så skönt att få sol och värme, slippa detta regn och blåsande! Planer för nästa vecka är följande: Troligen blir det några besök på Öppna förskolan, får se om jag får med några kompisar annars åker vi dit själva. På tisdag ska jag och Sally hälsa på hos Josefine, Aylin och Isabella. Ska bli kul!
På torsdag har jag tagit en semesterdag, så då får jag och Rickard en HELDAG ledig tillsammans. Kan inte minnas när det hände sist eftersom vi jobbar om varandra hela tiden. Då ska vi tillbringa dagen med att rensa vår klädkammare (som innehåller MYCKET annat än bara kläder!) Får se om vi kanske hinner med en sväng nere i källaren också. Där ska allt som jag sparat slängas, jag har inte kollat på det på över 3år så jag tycker inte jag behöver ha det kvar. Ska bli så skönt att äntligen få rensat, det är positivt att flytta för då rensar man och det känns skönt i själen! Vi får fortsätta med vårat rensande den 6 juni, för då har vi ÄNNU en heldag tillsammans. Hoppas innerligt vi hinner rensa och slänga allt som ska slängas då. Får sen är det tänkt att vi ska börja packa och ha oss. Inte långt kvar till flytt nu!

Klockan är över halv åtta på morgonen, Sally och Rickard sover fortfarande. Själv kunde jag inte ligga mer på grund av ryggen. Okej, jag ska erkänna - jag är inte så flitig med övningarna jag fick från sjukgymnasten men jag har varken ork eller tid till det. Det tar typ en timme att göra dom. Ska dock försöka att prova med TENS-apparaten som Rickards sjukgymnast gav som förslag. Han trodde jag behövde mer genomströmning i musklerna i ryggen och det kunde tydligen TENS-apparaten göra.

Idag är det Morsdag och jag vet redan nu att jag inte kommer få något från Sally och Rickard idag. För jag fick det redan igår! Efter jobbet hade  Rickard ordnat barnvakt åt Sally och sen bjöd han ut mig på god mat! Mysigt att sitta där själva och äta denna underbart goda mat. Idag på förmiddagen ska vi till mina föräldrar där vi ska fira min mamma, i eftermiddag ska Rickard och Sally fira farmor. Själv ska jag jobba, men sånt är det.

Redan måndag imorgon, det är inte klokt vad veckorna går fort!
Bara att gilla läget och försöka hänga med i svängarna!


Hälften förlorat, hälften vunnet?

Här händer det saker må ni tro! Hela 35kg har jag gått ner, på 5månader! Kan knappt tro att det är sant, det är mer än hälften av det jag ska gå ner sammanlagt. Känns så skönt att ha kommit så här långt utan några större bekymmer egentligen. Visst att jag dumpar nångång ibland och det händer att jag "fuskar", men jag anser att jag har läget under kontroll och det verkar som om vågen håller med mig!
Känner mig starkare som människa och det märks på jobbet säger mina kollegor. T.o.m. chefen tyckte jag gjort "framsteg" och är inte så tyst och tillbakadragen längre. Känns skönt att på något sätt hitta sin rätta plats, slippa gömma sig bakom alla överviktskilon! Det enda jag måste bli bättre på är att träna mera, men vet inte än hur jag ska få in det i vardagen. Får kanske satsa mera till hösten på träningen, det är så mycket annat nu känns det som.

Idag var jag, Rickard och Sally på Öppna förskolan för första gången. Gick mycket bättre än förväntat och vi ska helt klart gå flera gånger. Känns som ett bra sätt att få Sally att vänja sig vid andra barn innan dagis drar igång i september. Imorgon ska vi träffa Mia, Hanna och deras lilla Siri-Lo. De kommer "hem" från Stockholm och då passar vi på att ta en fika med dem. Ska bli kul och träffas igen!

1,5 mån kvar till flytt och det har tyvärr inte hänt så mycket här hemma på packningsfronten! Vi måste skärpa oss och ta tag i det så vi slipper stå det sista och bara slänga ner allt i lådor. Helst vill jag slänga/skänka bort det mesta och köpa nytt men det blir för dyrt.. Så det är bara till att snällt börja packa våra saker!

På fredag är det äntligen dags för lite "party party". Då ska jag och tre andra gå ut och käka och roa oss kungligt! Ser verkligen fram emot det även om det känns lite "främmande". Det är ju ändå ett bra tag sen man gick ut och roade sig så, men kul ska det bli!