Rutiner.

Inatt har jag sovit mer än förra, dock har jag vaknat ett par gånger och på så sätt inte fått någon direkt sammanhängande sömn som är så önskvärt. Vissa nätter fungerar det inte alls med Sally och man känner sig bara så maktlös och så frustrerad - speciellt när klockan är halv fyra på natten och man har en skrikande Sally i famnen. Inget hjälper, inget.. Sen vissa nätter fungerar det jättebra, hon somnar runt 22-tiden, vaknar en eller två gånger på natten för mat och somnar snällt om igen och sover snällt i vagnen fram till 7-8. Frågan vad det är som gör att det fungerar så bra ibland? Skulle så gärna vilja komma på själva grejen men än har vi inte lyckats.

Jag vet om att vissa av er som läser min blogg har eller har haft barn, hur gjorde ni och vad fungerar/de på era barn då de var i Sallys ålder, när det var sovdags? Dela gärna med er så kanske man kan få lite tips.

Imorgon hoppas vi på att kunna gå fram till stan med Sally, vi behöver shoppa en ny overall till henne. Hon har växt ur sina stl 50 overaller så nu behövs det större, tror vi kommer satsa på en stl 62. Frågan är bara om man ska köpa en typ vinteroverall som är tjockare eller en mer vårlik overall? Vi fick några overaller av min brorsa men de är alldeles för stora för lilla Sally tyvärr.


Lite längre.

Håhå jaja, då ska vi se om jag kan få ihop ett lite längre inlägg idag då. Den sista tiden har verkligen rusat iväg och det känns som om jag inte får något gjort över huvudtaget. Hemmet behöver sig en omgång minst sagt men nej då.. Dock har jag jobbat, blivit inringd två helgkvällar och det var riktigt kul att jobba även om sista passet var slitigt eftersom det fattades personal på grund av snöovädret.

Igår så blev jag även medbjuden på utbildning samt 3-rätters middag - och det var väldigt trevligt! Det är nu bestämt att jag ska jobba v27-30 i sommar och det ser jag fram emot. Jag tycker om att jobba med det jag gör och jag trivs med arbetskamraterna. Får bara hoppas att vi lyckas få in Sallys sovrutiner bättre innan sommaren. Som det är nu så är det verkligen si och så med det. Inatt fick jag max tre timmar sömn och det var inte ens sammanhängande så idag känner jag mig "dämpad" och mår inget vidare rent psykiskt. Skulle gått till psykologen idag men jag orkade bara inte! Det tar MYCKET kraft från en när man går till psykologen vill jag säga. Får se om jag kan får en tid nästa vecka istället.

På självaste alla hjärtans-dag fick min ene bror och sambo en son, Gustav, han är jämnstor med Sally och hur söt som helst! Kan vara kul för Sally att ha en jämngammal kusin när hon växer upp.

Ja just det, Sally är ju helt syrgasfri nu och ingen är gladare än jag och Rickard! Nu känns hon liksom frisk även om man fortfarande  får ha i bakhuvudet att hon kan behöva syrgas om hon skulle få en kraftig förkylning eller liknande. På måndagär det dags för vägning och mätning igen, det var ett tag sen och det ska bli spännande att se vad vågen stannar på. Hon ska även få vaccination för RS-viruset så vi ska inhandla Embla-kräm och smörja in henne med så får vi hoppas att det inte ska göra så ont för henne och att hon ska slippa skrika så.

Vi ska som sagt försöka ha ett kalas för henne nu när hon är 6mån den 4/3. Sen måste vi även börja tänka på hur vi ska göra med namngivningsfesten - när vi ska ha den, var vi ska ha den och vilka som ska bjudas! Phu..


Ännu mera Sally.

Ofattbart att Sally snart är 6 mån, det ska vi försöka fira med kalas minsann! Ska försöka skriva ett längre inlägg senare då jag inte har Sally i famnen, så håll till godo med några "nygamla" foton så länge.


Nya bilder!

Söt - Sötare - Sally ;-)




Hupp vad tiden går!



Sally är i dag 5månader, grattis älskade tjejen!

Nya foton!


Den sötaste Sally som finns!

Så blev det.

Igår strac efter 16-tiden tog vi bort Sallys syrgas helt och hållet och försedde henne med en saturationsmätare på foten för att följa hennes syresättning. Enligt läkaren är det okej för henne att ligga på en saturation ner till 90% och över. Hon klarade det galant och i lugnt läge låg hon mellan 94-97%, dock såg vi att hon blev mer orolig än vad hon vanligtvis är. Så inatt vid 5-snåret satte vi dit grimman igen. Känner att vi inte får gå för fort fram med den lilla tjejen utan vi tar det varligt. Ska även försöka prata med de på avdelningen och se lite vad de tycker att vi ska göra.

Vi passade även på att ta kort när hon var utan grimma och det blev jättebra, ska lägga upp några så snart jag hinner!