Göteborg/Danmark.

Ojoj, idag är det segt. Det har varit två långa, dock trivsamma, dagar i Göteborg och Danmark. I Göteborg kikade vi i affärer och åt god lunch på Jensens Bøfhus. På kvällen blev det en sväng till casinot men där hade vi ingen direkt tur när vi spelade. Igår bar det som sagt av till Danmark, och till min besvikelse hittade jag INGA salta snören, snyft! Dock fanns det såklart en massa andra godsaker som vi köpte med oss hem - Toblerone bland annat. Och på båten hade vi däremot bättre tur när vi spelade och gick plus ett par hundra.









Idag vet jag inte riktigt vad jag/vi ska göra. Rickard jobbar, men som tur är gör han bara halvdag så han slutar kl 14. Själv har jag två lediga dagar kvar att njuta av. Borde kanske ta tag i det här med bostadsletandet lite mer aktivt, men det känns lite motigt, är inte riktigt upplagt för det heller.

Kommentarer
Postat av: lisa

Hej! Så ni har planer at flytta, är det hus ni är ute efter eller? Kan tänka mej att det är svårt att hitta nåt som passar både plånboken och vad man vill ha..

2009-04-20 @ 11:34:19
URL: http://lisavernersson.blogg.se/
Postat av: josefine

Hej hopp!

Vad härligt det låter med Götet och Danmark. Men vet du, jag tycker knappt ni behöver titta på nåt hus, ni är ju typ aldrig hemma! Ni bor ju bara på hotell hela tiden...:P



Nu har den stora nedräkningen börjat; 6 dagar kvar... Sen äntligen LEDIG! Ska bli så otroligt skönt så det inte är sant. Och snart är det ju din tur.



Ha det och njut av dina lediga dagar!

kram

2009-04-20 @ 15:27:22
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback