Shopping.

Har redan avklarat stadsrundan. Köpte kattmyna, arbetssockar till Rickard och middagsmat. Dock ännu ingen veckohandling, skit också. Just det, hämtade ut ett minneskort till Rickard också, det kan han behöva - haha! Det var tydligen till telefonen, hmm, good cover! Igår när vi ändå var i Göteborg passade vi på att shoppa loss lite faktiskt. Det är olikt oss men vi kom hem med en hel del saker:
- varsin vårjacka
- nytt duschdraperi
- en potatispress
- en liten sil
- tandborsthållare (se bild)



Idag är det åter dags att jobba, kväll idag och imorgon blir det en dagpass. Mindre kul att jobba helg men samtidigt brukar det vara lugnare på jobbet och inte så många "måsten" som det kan finnas på vardagarna. Vi har beställt en hotellhelg i Göteborg, det blir om ca en månad vi åker dit igen. Blir eventuellt en resa till Danmark över dagen i samma veva. Får hoppas värdet är bra då också, som det är idag. Helt underbart väder!

Nu ska jag plocka ur den rena disken ur diskmaskinen, underbart!

Kommentarer
Postat av: Josse

Hej!

Kul att ni hade det bra i Gbg, det är ju alltid lika roligt att åka dit. Fast de senaste gångerna vi har varit där har det bara blivit IKEA. Söt tandborsthållare!!!



Stackare som är på jobbet idag! Jag känner verkligen med dig, ska du veta. Men i ärlighetens namn tycker jag inte det finns så värst mycket att hitta på en söndag hemma heller...



Jaja, jag ska ju inte klaga. Nu får du väl (förhoppningsvis) vara ledig nån dag snart, va?

Ha det bra!

Kram

2009-03-22 @ 10:39:23
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback