Youtube-klipp.

Har fortfarande inte släppt det här med att elen och vattnet ej var draget, jag blir så frustrerad. Det är väl mest på grund av att man vill så gärna få det gjort och så går allt i kras. Det får en att längta allt mera efter eget hus. Dock känns det väldigt drastiskt att göra just på grund av detta. Men en dag så ska vi nog skaffa oss ett hus tycker jag. Tyvärr är priserna på husen inte så lämpliga alla gånger.

Såg just på Tyra Show, och där visade de diverse Youtube-klipp. Bland annat den kvinnliga programledaren som spyr i direktsändning. Jag tyckte att Nora, den pianospelande katten var bäst:




Kommentarer
Postat av: angelica

va gulligt:)

2009-03-11 @ 19:21:07
URL: http://hundkexknippet.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej!

Vilken otur ni har! Fy vad tråkigt när man hoppas på att äntligen få någonting gjort. En diskmaksin skulle ju inte vara helt fel, alltså...



OCH TILL PÅ KÖPET missade du ju APT:t...!!! Det är ju bara så att man vill gråta, alltså. Det var mycket givande (som vanligt). Hoppas du kommer och jobbar dag snart, saknar dig, vet du!



Kram

2009-03-11 @ 19:48:27
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
Postat av: lisa

hahah! det var kul..katten alltså inte det där med diskmaskinen. Men trodde ni typ att diskmaskinsmannen skulle dra både rör och el? Kram

2009-03-12 @ 19:50:54
URL: http://lisavernersson.blogg.se/
Postat av: lisa

jaha..ok, nä fy va trist när man har siktat in sej så!

2009-03-13 @ 08:40:07
URL: http://lisavernersson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hehe... ja, det är jättefint att han har funnit en vän. Eller flera stycken, rättare sagt nu, för det var flera turkar där. De kollade på fotboll, ett härligt, grabbigt sätt att "bonda" på...=)



Hade ni kul på melodifestivalen? Ska bli så roligt att se finalen nu, min syster och hennes kille är där och tittar idag.



Ha en fortsatt bra lördagkväll!

Kram

2009-03-14 @ 19:48:34
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback