Rabalder!

Kom för en stund sen hem från ännu ett slussenmöte, dock gav detta mötet någonting och det känns ju såklart bra. Det ska nog bli ordning på det här med slussen bara vi kommer in i rutinerna. Minns vilket rabalder det var när vi införde vårat dokumentationsprogram Melior, men se så fint det fungerar nu!

Ska jobba ikväll också, så det känns mindre kul att behöva åka två gånger till jobbet men så får det bli. Är ledig imorgon och hoppas innerligt på ett bättre och mindre blåsigt väder. Man blir ju helt slut i huvudet när det blåser så här. Får hoppas på en lugn kväll på jobbet, tror jag hade bra medarbetare ikväll och då går allt så mycket bättre!
Det märks att avdelningen är mer sårbar nu när vi inte får ta in vikarier "hur som helst" eftersom det är hårda sparbeting som råder. Det gör att vi som jobbar, och någon blir sjuk, får ta ett mycket större lass, så vi kommer antagligen bli ordentligt utkörda om det blir en jobbigt sommar med en massa överbeläggningar.

Något som annars är väldigt trevligt är att det inte är långt kvar till semestern nu och det känns nästan svårt och förstå var våren har tagit vägen? Det känns inte som om det var så längesen det var jul och nyår. Som jag skrivit förrut så det enda som vi har bokat är en resa till Karlstad och en kryssning till Kiel. Ska bli kul med några resor så där, men samtidigt kommer det vara skönt att bara vara hemma.

Kommentarer
Postat av: lisa

tjena! Va du grejar med slussen.. Du får ha en snabbgenomgång för mej innan jag börjar jobba i september för det verkar krångligt.. Träffade förresten Kristina S (som jobbar på 5an) hon tyckte du var så duktig på jobbet. Alltid kul att höra!

2009-05-28 @ 12:08:27
URL: http://lisavernersson.blogg.se/
Postat av: susanne

ja du är duktig du.. så lung märks inte att du är stressad. du är duktig på ditt jobb tur de har dig kramen

2009-05-28 @ 13:03:44
URL: http://susannesdagar.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback