Shopping!

Här rullar dagarna på, om en vecka är Sally 5månader! Det känns helknas att vi haft denna söta varelsen hos oss så länge. Känns som bara som nån vecka sen vi var i Göteborg och hon förlöstes! Hon är jätteduktig och utvecklas som hon ska. I helgen ska vi göra ett test och se hur bra hon klarar sig utan sin syrgas. Som det verkar nu klarar hon sig bra med väldigt lite lite syrgas, så det ska bli intressant att se hur det går utan. Kan bli så att hon klarar sig på dagarna med behöver lite på natten då hon sover djupt. Vi håller alla tummar vi har så får vi se hur det går! Vore så härligt att få bort näsgrimman, man märker på hnne hur skönt hon tycker att det är att vara utan.

Sist vägde hon 4075g så nu har vi sprängt även 4kg-gränsen - underbart! Och hon mäter hela 52cm så nu är det flera  klädesplagg som ska läggas undan för de är för små, helt otroligt! Och jag får mer orsak att shoppa mera söta kläder till henne, det är ju bara så kul!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Tjohoo!

Visst är det så roligt att köpa kläder till de små liven! Jag har köpt hur mycket som helst. Kan liksom inte sluta. Tyvärr växer de ju ur dem så himla fort, så man kan ju tycka att det är lite onödigt egentligen... Men kul!



Hoppas nu verkligen att det går bra att ta bort syrgasen; måste ju vara jättejobbigt att ha den hela tiden...



Kram

2010-01-29 @ 21:43:03
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback